ΕΛ. ΑΣ.: Εξετάζει την εμπλοκή δεύτερου οχήματος στο δυστύχημα του Mad Clip

Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει ένα λευκό σούπερ καρ και εξετάζει εάν εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του ράπερ Mad Clip στη Βουλιαγμένη τα ξημερώματα. 

ΕΛ. ΑΣ.: Εξετάζει την εμπλοκή δεύτερου οχήματος στο δυστύχημα του Mad Clip

Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και ένα δεύτερο, πολυτελές και ιδιαίτερα μεγάλης ιπποδύναμης, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον ράπερ Mad Clip εξετάζει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι στο προηγούμενο φανάρι ήταν σταματημένο δίπλα στο όχημα του ράπερ ένα λευκό σούπερ καρ μεγάλης ιπποδύναμης.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας εξετάζουν το ενδεχόμενο τα δύο οχήματα να ξεκίνησαν μαζί με μεγάλη ταχύτητα, με τον 34χρονο ράπερ να χάνει τον έλεγχο του δικού του και αυτό να καρφώνεται σε μία κολώνα και ένα δέντρο, απέναντι από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Όσον αφορά στο δεύτερο όχημα, οι ίδιες που πηγές που μένει να επιβεβαιωθούν από την ΕΛΑΣ, θέλουν τον οδηγό του να στρίβει δεξιά σε κάθετο δρόμο της παραλιακής, όταν είδε το Mad clip να πλαγιολισθαίνει στη λεωφόρο Αθηνάς και στη συνέχεια να φεύγει πάνω στη νησίδα.

Απαντήσεις θα δοθούν από το υλικό που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής.

Την ίδια στιγμή η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό έχοντας δώσει εντολή σε όλα τα περιπολικά να εντοπίσουν το λευκό σούπερ καρ, που φέρεται να εμπλέκεται στο δυστύχημα για να μπορέσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του ράπερ.