Κυπαρισσία: Πτώμα γυναίκας θαμμένο κάτω από τσιμέντο σε αυλή σπιτιού

Το πρωί της Τετάρτης (1/9) βρέθηκε θαμμένο σε τσιμέντο, σε σπίτι στην Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας, στη Μεσσηνία, το πτώμα μίας γυναίκας. 

Κυπαρισσία: Πτώμα γυναίκας θαμμένο κάτω από τσιμέντο σε αυλή σπιτιού

Ένα πτώμα, πιθανότατα γυναίκας, 42χρονης αγνοούμενης από τη Ρουμανία, εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης (1/9) θαμμένο, σε σπίτι στην Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας, στη Μεσσηνία.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού παρατήρησαν σε κάποιο σημείο του δαπέδου ότι το τσιμέντο είχε διαφορετικό χρώμα, κι αυτό τους κίνησε την περιέργεια. Αφού έσκαψαν κάτω από το νέο τσιμέντο, με σκαπτικό μηχάνημα παρουσία της αστυνομίας, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Η 42χρονη αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο. Στο συγκεκριμένο σπίτι έμενε πριν από καιρό ο σύντροφός της, ωστόσο είχε φύγει εδώ και καιρό για τη Ρουμανία. Γι' αυτό και, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα ανήκει στη 42χρονη, που διέμενε εδώ και 20 χρόνια στην Κυπαρισσία.

Όπως αναφέρει το «Messinia Live», αν και η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από τις αρχές του χρόνου, τελικά το silver alert για την αναζήτησή της εκδόθηκε σχεδόν 4 μήνες μετά, έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τον εντοπισμό της νωρίτερα, όλα πλέον δείχνουν ότι πρόκειται για αποτρόπαιο έγκλημα, που οι Αρχές καλούνται να διαλευκάνουν.

Στο σημείο έχει ήδη σπεύσει ιατροδικαστής, που θα προσδιορίσει την ταυτότητα, τα ακριβή αίτια και τον χρόνο θανάτου.

Πηγή: naftemporiki.gr