Ζάκυνθος: Σε ηλεκτροπληξία οφείλεται ο θάνατος του 9χρονου

Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Πατρών η αιτία θανάτου του εννιάχρονου αγοριού στη Ζάκυνθο είναι η ηλεκτροπληξία

Ζάκυνθος: Σε ηλεκτροπληξία οφείλεται ο θάνατος του 9χρονου

Στην Πάτρα βρίσκεται η σορός του αδικοχαμένου 9χρονου αγοριού, που έχασε την ζωή του το Σάββατο το βράδυ (21/8), στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, που εξέτασε τον άτυχο 9χρονο, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «ότι σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, η αιτία θανάτου του 9χρονου, είναι η ηλεκτροπληξία».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κηδεία του 9χρονου πιθανότητα θα γίνει την Τρίτη το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα των γονιών του, στο χωριό Μόλλας στο Ελμπασάν της Αλβανίας.

Ζάκυνθος: 12χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία

Η σορός του άτυχου παιδιού, πάντως, βρίσκεται στην Πάτρα και αφού ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες αναμένεται να μεταφερθεί στην Αλβανία.

Τα λόγια του πατέρα του 9χρονου Λεονάρντο συγκλονίζουν. Από την μια στιγμή στην άλλη έχασε το αγγελούδι του που έπαιζε αμέριμνο. «Τι έπαθε ο κακομοίρης. Μου έφεραν το παιδί πεθαμένο στα χέρια μου. Έπαιζε κρυφτό και το χτύπησε το ρεύμα. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας», είπε μιλώντας στον Alpha.