Νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με κορονοϊό ο (ανεμβολίαστος) Νίκος Οικονομόπουλος

Με σοβαρά πνευμονολογικά προβλήματα, αφού νόσησε με κορονοϊό, νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Ανήκει στους ανεμβολίαστους.

Νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με κορονοϊό ο (ανεμβολίαστος) Νίκος Οικονομόπουλος

Παρότι μόλις 37 ετών, ο, γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό», με σοβαρά πνευμονολογικά προβλήματα, αφού προσβλήθηκε με κορονοϊό.

Στα αξιοσημείωτα ότι ανήκει στο ανεμβολίαστο ποσοστό του πληθυσμού.

Ο Οικονομόπουλος παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του μετά την νόσηση του κα φιλοξενείται σε απλή κλίνη Covid-19 του εν λόγω αθηναϊκού νοσοκομείου.

Τον περασμένο Μάϊο, ο τραγουδιστής είχε εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή του για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, που είχε λάβει η κυβέρνηση για τις εκκλησίες, με τον ίδιο να τονίζει πως θα κοινωνούσε ακόμη κι αν ήξερε ότι ο προηγούμενος είχε την χειρότερη κολλητική ασθένεια.

«Ο κόσμος μπορούσε να πάει σούπερ μάρκετ, αλλά στην εκκλησία θα κολλούσε κορονοϊό. Λύσεις υπάρχουν για όλα. Δεν υπάρχει λύση για τον Χριστό; Δεν έχουμε τον Χριστό μέσα μας, αν δεν τον πάρουμε από τη Θεία Κοινωνία. Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος από μένα ήταν λεπρός ή είχε τη χειρότερη κολλητική ασθένεια», είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1.