ΔΕΗ: «Ήδη έχουν γίνει ενέργειες για τη διαγραφή οφειλών των πυρόπληκτων»

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε τη διαγραφή οφειλών στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος των πυρόπληκτων

ΔΕΗ: «Ήδη έχουν γίνει ενέργειες για τη διαγραφή οφειλών των πυρόπληκτων»

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζει πως θα διαγραφούν οι οφειλές, σε όσους έχουν υποστεί ολικές καταστροφές από τις πυρκαγιές, εξέδωσε η ΔΕΗ.

«Η ΔΕΗ αναγνωρίζοντας την αγωνία των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές θα ήθελε να υπενθυμίσει στους πελάτες της πως έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαγραφή τόσο των ληξιπρόθεσμων όσο και των ενεργών οφειλών τους, όπως είχε αρχικά εξαγγείλει με το από 10/08/2021 σχετικό Δελτίο Τύπου.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών καθώς και με τη συνδρομή των συναρμόδιων φορέων, η ΔΕΗ εργάζεται προς την κατεύθυνση αυτή, διασφαλίζοντας την απλότητα και την ταχύτητα της διαδικασίας.

Ως εκ τούτου οι λογαριασμοί που έχουν τυχόν εκδοθεί και αποσταλεί στους πληγέντες που εντάσσονται στη διαδικασία, δεν είναι απαιτητοί και η ΔΕΗ επιδεικνύοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή της θα τους συμπεριλάβει στο πλαίσιο των διαγραφών που θα πραγματοποιηθούν έως τέλος του έτους», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΗ για τη διαγραφή οφειλών στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος όσων έχουν υποστεί ολική καταστροφή περιουσίας από τη φωτιά.