Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Τάκης Παπαματθαίου με βαριά πνευμονία

Ο γνωστός ηθοποιός, Τάκης Παπαματθαίου, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο λόγω, βαριάς μορφής πνευμονίας, που τον ταλαιπωρεί 

Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Τάκης Παπαματθαίου με βαριά πνευμονία

Κλινήρης σε νοσοκομείο βρίσκεται, εδώ και κάμποσες ημέρες, ο, διάσημος ηθοποιός, Τάκης Παπαματθαίου αφού διαγνώστηκε με βαριά μορφής πνευμονία.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο γνωστός ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την περιπέτεια της υγείας του και με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξήγησε πως πριν πέντε ημέρες, ανήμερα των γενεθλίων του και κατά τη διάρκεια της παράστασης «Η Παγίδα», στην οποία πρωταγωνιστεί, ανέβασε υψηλό πυρετό, χωρίς όπως είπε, να μπορεί να σταματήσει και να αποχωρήσει για λίγο από τον θίασο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η πνευμονία να του «χτυπήσει' την πόρτα και ο ίδιος να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Θέλησε εξάλλου, να τονίσει τη σημασία που έχει το επάγγελμα του ηθοποιού, καθώς καλούνται να παίξουν κάποιο ρόλο κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

«Χρόνια μας Πολλά λοιπόν, Βοήθειά μας.

Η φωτό είναι χτεσινή από εφημερεύον νοσοκομείο, εδώ στην Αθήνα. Ευτυχώς είχε προγραμματιστεί έτσι κι αλλιώς πενθήμερο ρεπό.

Η κούρασή μας μεγάλη, αλλά η χαρά μας ακόμη μεγαλύτερη αφού μαζί με την "Ιφιγένεια", η δικιά μας παράσταση, "Η Παγίδα" αποτελούν τις δύο μεγάλες επιτυχίες του καλοκαιριού καλλιτεχνικά και εισπρακτικά.

Λοιπόν, ο άτυχος της παρέας ήμουνα εγώ.

Στις 10 Αυγούστου, ημέρα γενεθλίων μου(!) , ξαφνικά ανέβασα υψηλό πυρετό. Όμως έπρεπε να παίξω. Όπως το έκανα και τις επόμενες τρεις παραστάσεις. Με έναν ρόλο μεγάλο σε έκταση, κεντρικό ρόλο και βέβαια προσπαθώντας τον κόσμο να γελάσει.. σε εσάς μπορεί να φαίνεται ακατόρθωτο έως και ηρωικό, σε εμάς όμως είναι κάτι το συνηθισμένο..

Τα αποτελέσματα έδειξαν τελικά, πνευμονία.

Ευτυχώς καταπολεμάται με ισχυρή αντιβίωση. Πραγματι εδώ και τρείς μέρες υπάρχει σημαντική βελτίωση.

Αυτή την ανάρτηση την έκανα, όχι για να κοινοποιήσω ένα προσωπικό μου πρόβλημα, αλλά για να σας θυμίσω πόσο ιδιαίτερο είναι το επάγγελμα μας. Ένα επάγγελμα που παραμένει ελεύθερο και λεηλατημένο.. η γνωστή φράση: Ridi pagliacco-Γέλα παλιάτσο, παραμένει επίκαιρη. Οι στίχοι της άριας τα λένε όλα..

"Παλιάτσο, μην κλαίς στα συντρίμμια της καρδιάς σου . Πάρε κουράγιο, σήκω, βάψε το πρόσωπό σου, φόρεσε τα ρούχα σου. Το κοινό πλήρωσε και θέλει να γελάσει με σένα. Γέλα παλιάτσο, έτσι κι αλλιώς ένας παλιάτσος είσαι, γέλα παλιάτσο!!"..

Αυτά και εις άλλα με υγεία, χαμόγελα, αισιοδοξία»