Μακελειό στο Πλίμουθ: Μηδενιστής, μισογύνης και «εξολοθρευτής» ο δράστης

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες για το «σκοτεινό» παρελθόν του μακελάρη στο Πλίμουθ της Αγγλίας, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε πέντε ανθρώπους -ανάμεσά τους κι ένα κοριτσάκι πέντε ετών- πριν αυτοκτονήσει.

Μακελειό στο Πλίμουθ: Μηδενιστής, μισογύνης και «εξολοθρευτής» ο δράστης

Πρόκειται για τον 23χρονο Jake Davison, χειριστή γερανού.

Σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα της Daily Mail, ο 23χρονος ήταν ένας μηδενιστής Youtuber ο οποίος φανταζόταν ότι ήταν ο «Εξολοθρευτής», ενώ δήλωνε πως «χοντρός και άσχημος παρθένος» που συνδεόταν με κίνημα μισογυνισμού, το οποίο βρίσκεται πίσω από μαζικές δολοφονίες σε ΗΠΑ και Καναδά.

Ο Jake Davison, που φαίνεται να είχε εμμονή επειδή δεν ήταν ιδιαίτερα ελκυστικός στις γυναίκες, κατονομάστηκε από τους γείτονες ότι ήταν ο ένοπλος που άνοιξε πυρ κατά αθώων πολιτών, σκοτώνοντας μεταξύ άλλων τη μητέρα του και τον αδερφό του.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο μαθητευόμενος χειριστής γερανών ήταν ενεργός χρήστης στο YouTube, όπου αποκαλούσε τον εαυτό του «Καθηγητή Βάφλα». Μάλιστα, πρόσφατα είχε δημοσιεύσει βίντεο με τον εαυτό του να γυμνάζεται, ενώ σε άλλο υποστήριζε πως η ανθρωπότητα βρίσκεται στο «χείλος της εξαφάνισης» με χυδαίες εκφράσεις κατά του γυναικείου φύλου.

πηγή: in.gr