Κύπρος: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Την έναρξη εκστρατείας συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, για σκοπούς αποστολής τους στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η Αρχή Λιμένων Κύπρου.

Κύπρος: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, λόγω των εκτάκτων αναγκών που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, με τις πυρκαγιές και προς βοήθεια των πυρόπληκτων περιοχών και των κατοίκων αυτών και στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Αρχή Λιμένων διοργανώνει εκστρατεία συλλογής και αποστολής των ακόλουθων ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες: Ξηρά τροφή, γάλα μακράς διαρκείας, παιδικά γάλατα, παιδικές πάνες, πάνες ακράτειας ενηλίκων, εμφιαλωμένο νερό, τροφή σκύλων και γάτων.

Η αρχή ανακοινώνει ότι από σήμερα 9/8/2021 μέχρι και τις 12/8/2021 θα συλλέγονται τα είδη πρώτης ανάγκης στα ακόλουθα σημεία, μεταξύ των ωρών 09:00 - 14:00:

- Κεντρικά Γραφεία ΑΛΚ, Λεωφ. Λεμεσού 5, 5ος Όροφος, 2112 Λευκωσία

- Λιμάνι Λεμεσού, Κτίριο Διοίκησης

- Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, Δυτική Είσοδος

- Λιμάνι Λάρνακας, Κτίριο Διοίκησης

- Λιμάνι Πάφου

- Λιμάνι Λατσιού

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρ. Αντώνης Στ. Στυλιανού, δήλωσε ότι «σε πλήρη συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές και αντιλαμβανόμενοι την κοινωνική ευθύνη που οφείλουμε να έχουμε, και ως Αρχή μας διακατέχει, το προσωπικό της Αρχής προχωρεί σε αυτήν την πρωτοβουλία ως ελάχιστη ένδειξη προσφοράς προς στις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας.

Παραμένουμε πάντοτε σταθερά δίπλα στο κοινωνικό σύνολο και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να προσφέρουν το κατά δύναμιν σε αυτήν την διαδικασία παροχής ελάχιστης στήριξης προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα».

naftemporiki.gr