Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Προφυλακιστέος ο 40χρονος - Άλλαξε την κατάθεσή του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος άνδρας που δολοφόνησε τη σύζυγό του στη Δάφνη μετά τη σημερινή του απολογία.

Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Προφυλακιστέος ο 40χρονος - Άλλαξε την κατάθεσή του
Photo credits: Eurokinissi

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 31χρονης συζύγου του στη Δάφνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του δεν κοιμόταν όταν της επιτέθηκε με μαχαίρι ενώ υποστήριξε ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε το θύμα.

Οι αστυνομικοί έβγαλαν τον κατηγορούμενο από τα κρατητήρια του κτιρίου 9 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να αποφύγουν τους οργισμένους συγγενείς της κοπέλας. Ωστόσο όταν αντιλήφθηκαν ότι ο κατηγορούμενος φεύγει από την πλαϊνή είσοδο επιχείρησαν για άλλη μία φορά να τον λιντσάρουν.

Το πρωί οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας κατά την προσαγωγή του κατηγορουμένου στα δικαστήρια όρμησαν επάνω του για να του επιτεθούν με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους απωθήσουν.

Εξαπέλυσαν εναντίον του βρισιές και επιχείρησαν να μπουν μέσα στο κτίριο όπου βρίσκεται το γραφείο του ανακριτή αλλά οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν.

Πηγή: naftemporiki.gr