Τουρισμός για Όλους 2021: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων και αποκλειομένων

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων και αποκλειομένων για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2021» αναρτήθηκαν στο tourism4all.gov.gr.

Τουρισμός για Όλους 2021: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων και αποκλειομένων

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες με τους δικαιούχους αλλά και τους και τους αποκλειόμενους του επιδοτούμενου προγράμματος διακοπών «Τουρισμός για Όλους 2021».

Προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων

Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων

Όσοι υποψήφιοι κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μπορούν να δουν τα αποτελέσματα του προσωρινού μητρώου δικαιούχων και του προσωρινού πίνακα αποκλειομένων στο tourism4all.gov.gr. Θα ακολουθήσει η περίοδος ενστάσεων, οι οποίες θα υποβληθούν αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής προκειμένου να καταρτιστούν οι οριστικοί πίνακες. Η περίοδος ενστάσεων είναι από Δεύτερα 26/7 ώρα 00:01 έως Τετάρτη 28/7 ώρα 23:59. Μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες εδώ.

Το πρόγραμμα "Τουρισμός Για Όλους", προϋπολογισμού 100 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές.