Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο 30χρονος ξυλοκόπησε την Γαρυφαλλιά και μετά την πέταξε στα βράχια

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι ο 30χρονος ξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα πριν την πετάξει βράχια και την αφήσει να ξεψυχήσει στη θάλασσα. 

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο 30χρονος ξυλοκόπησε την Γαρυφαλλιά και μετά την πέταξε στα βράχια

Νέα στοιχεία-σοκ έρχονται στο φως για το έγκλημα στη Φολέγανδρο και τις τελευταίες στιγμές της ζωής της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι ο 30χρονος ξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα πριν τη πετάξει βράχια και την άφησε να ξεψυχήσει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία υποδεικνύουν χειροδικία και έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο 30χρονος στην ανάκρισή του.

Της έριξε μπουνιά

Συγκεκριμένα η 26χρονη φέρει ένα ύποπτο τραύμα στο μάτι που κατά πάσα πιθανότητα «προέρχεται» από μπουνιά.

Το χτύπημα αυτό δόθηκε πριν η 26χρονη Γαρυφαλλιά καταλήξει στη θάλασσα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν προκύπτει από την πτώση της στα βράχια, όπως οι κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της. Αυτό οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος έδειρε το θύμα πριν το σπρώξει στο θάνατο.

Ήταν επιθετικός

Σημειώνεται πως ήδη υπάρχουν πολλά σημάδια που αποδεικνύουν πως ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς φέρονταν επιθετικά και νευρικά καθ΄όλη την διάρκεια των διακοπών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος τσακωνόταν συνεχώς με την άτυχη κοπέλα σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαν στις διακοπές, καθώς είχαν εντελώς διαφορετικά «θέλω».

Μάλιστα επιθετική συμπεριφορά είχαν δει μέχρι και μερικοί κάτοικοι του νησιού, καθώς ο 30χρονος δεν δίσταζε να κάνει σκηνή ακόμη και μπροστά στον κόσμο.

Πηγή: in.gr