Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Στον Εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο 30χρονος

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση οδηγείται στον Εισαγγελέα Νάξου ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Στον Εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο 30χρονος

Στον εισαγγελέα Νάξου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οδηγείται ο καθ’ ομολογίαν δράστης της τραγωδίας στη Φολέγανδρο. Η κοπέλα ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα, αναφέρετα στο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με την οποία ο θάνατος της 26χρονης, προήλθε από πνιγμό.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρήκαν οι αστυνομικοί τον 30χρονο που ομολόγησε την δολοφονία της νεαρής γυναίκας και απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του, σύμφωνα με το Ertnews. Τελικά οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί τον έπεισαν και οδηγήθηκε στο τμήμα. Στην αρχή μιλούσε ασυνάρτητα με λόγια όπως «κακιά στιγμή» και «χάλασε η φάση».

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ομολόγησε ο 30χρονος - Έσπρωξε την 26χρονη στη θάλασσα

Εξάλλου, χθες το βράδυ ενώ αρχικά παραδέχτηκε την εμπλοκή του, στην συνέχεια πήρε πίσω όσα είπε και τελικά ομολόγησε τις πρώτες πρωινές ώρες. Στους αστυνομικούς φέρεται να έχει μιλήσει για συχνούς καυγάδες, για τον τσακωμό τους το μεσημέρι της Παρασκευής αρχικά μέσα στο αυτοκίνητο και στην συνέχεια στην παραλία.

Στην αρχή όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά. Στην συνέχεια τα ευρήματα (κηλίδες αίματος, το κολιέ της κοπέλας που ήταν σπασμένο και ένα σκουλαρίκι) παρέπεμπαν σε εγκληματική ενέργεια.

naftemporiki.gr