Μύκονος: Πέντε συλλήψεις για τη δολοφονία του 27χρονου

Πέντε άτομα έχουν συλληφθεί και ένα έκτο αναζητείται σε σχέση με τη δολοφονία 27χρονου άνδρα στη Μύκονο

Μύκονος: Πέντε συλλήψεις για τη δολοφονία του 27χρονου
Φωτογραφία αρχείου Photo credits: Eurokinissi

Πέντε αλλοδαποί συνελήφθησαν την Τρίτη 13 Ιουλίου στη Μύκονο, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με θύμα 27χρονο αλλοδαπό, κατά συναυτουργία και συνέργεια σε αυτή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ένα ακόμα άτομο, συνεργό των συλληφθέντων, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και αναζητείται.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΑΣ, εξακριβώθηκε ότι στις 12 Ιουλίου το βράδυ, με αφορμή την επίλυση οικονομικής διαφοράς μεταξύ δύο αλλοδαπών (ηλικίας 27 και 29 ετών), ο 29χρονος προέτρεψε τους υπόλοιπους κατηγορούμενους και από κοινού επιτέθηκαν στον 27χρονο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο μετέβη σταθμός του Ε.Κ.Α.Β. ο οποίος παρέλαβε το θύμα και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκε άμεσα η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και περιπολούντες αστυνομικοί, ύστερα από αναζητήσεις, εντόπισαν και προσήγαγαν τους πέντε δράστες.

Οι τέσσερις από τους δράστες (δύο 22χρονοι, 27χρονος και 29χρονος) εντοπίστηκαν στη Μύκονο, ενώ ο πέμπτος (22χρονος) στο λιμάνι της Ραφήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειανατολικής Αττικής.

Στο πλαίσιο έρευνας που ακολούθησε, οι προσαχθέντες, εξεταζόμενοι, ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην ανθρωποκτονία.

Στον χώρο του περιστατικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι με συνολικό μήκος 21 εκατοστά, δύο μεταλλικά αντικείμενα, τρία ξύλινα αντικείμενα και μεταλλικό οικοδομικό εργαλείο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Παράλληλα, παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για το 27χρονο θύμα.

Πηγή: naftemporiki.gr