Σε διαθεσιμότητα ο Μπαλάσκας για τις δηλώσεις του σχετικά με τον συζυγοκτόνο στα Γλυκά Νερά!

Ο συνδικαλιστής Αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, λόγω των δηλώσεων του για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών.

Σε διαθεσιμότητα ο Μπαλάσκας για τις δηλώσεις του σχετικά με τον συζυγοκτόνο στα Γλυκά Νερά!

Η κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα είχε ως αποτέλεσμα ο συνδικαλιστής Αστυνομικός να τεθεί σε διαθεσιμότητα λόγω των δηλώσεων στις οποίες είχε προβεί για τον συζυγοκτόνο στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται ότι τα λεγόμενα του με τα οποία ουσιαστικά κατηύθυνε μιμητές του δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για το πως θα γλιτώσουν μεγάλες ποινές είχαν προκαλέσει σάλο.

Η Ελληνική Αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση ανέφερε ότι «κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό είχε αποκαλέσει «βλάκα» τον πιλότο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν καθώς, «αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή»!

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της συζύγου του είπε ότι «είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός είχε προσθέσει: «Εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν "βρασμό ψυχής" και "πρότερο έντιμο βίο", ο δολοφόνος της Καρολάιν θα πήγαινε πέντε-έξι χρόνια φυλακή».