Μαχαιρώματα ανηλίκων σε Κηφισιά, Άλιμο - Δείτε βίντεο

Αιματηρές συμπλοκές ανηλίκων σε Κηφισιά και Άλιμο. Συμμορία οκτώ νεαρών τραυμάτισαν με μαχαίρι 16χρονο στην Κηφισιά, τρεις φορές στα πλευρά με μαχαίρι, έξι αγόρια και τρία κορίτσια, τραυμάτισαν 14χρονο στον Άλιμο.

Μαχαιρώματα ανηλίκων σε Κηφισιά, Άλιμο - Δείτε βίντεο

Δύο 17χρονοι συνελήφθησαν στην Κηφισιά, κατηγορούμενοι ότι την περασμένη Πέμπτη, 8 Ιουλίου, χτύπησαν και τραυμάτισαν 16χρονο στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο φερόμενοι ως δράστες, που ήταν μαζί με άλλους ανήλικους στην Κηφισιά, επιτέθηκαν ξαφνικά στον 16χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Αμέσως μετά, οι κατηγορούμενοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Εκτός από τους δύο συλληφθέντες, η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει άλλους τέσσερις ανήλικους, οι οποίοι αναζητούνται. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συμμορία οκτώ νεαρών επιτέθηκαν στον 16χρονο και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι.

Τρεις φορές στα πλευρά με μαχαίρι

Στο μεταξύ, την Τρίτη, στην περιοχή του Αλίμου ομάδα ανηλίκων, έξι αγόρια και τρία κορίτσια, επιτέθηκε σε 14χρονο αγόρι και χτυπώντας το τρεις φορές στα πλευρά με μαχαίρι του απέσπασαν το κινητό του τηλέφωνο.

Το συμβάν σημειώθηκε υπό το φως της ημέρας.

Υπήρξαν μάρτυρες που κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ, η οποία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ανηλίκων με κατηγορίες για ληστεία και σχετικά με το νόμο περί όπλων.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με το Mega, ένας από τους συλληφθέντες είναι γνωστός στις αρχές, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε συλληφθεί για άλλες ληστείες σε Ηλιούπολη και Γλυφάδα.