Συντάξεις Αυγούστου 2021: Ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα ταμεία - Ανακοίνωση e-ΕΦΚΑ

Ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για τις συντάξεις Αυγούστου 2021 - Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα ταμεία - ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, ΟΤΕ, τέως ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Συντάξεις Αυγούστου 2021: Ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα ταμεία - Ανακοίνωση e-ΕΦΚΑ

Το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση για τις συντάξεις Αυγούστου 2021. Ανακοίνωσε το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ:

  • Στις 26 Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 27 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 28 Ιουλίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 29 Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.