Μύκονος: Ξύλο στα σοκάκια με πρωταγωνίστρια την κοπέλα του Μαχρέζ (vid)

Νέο περιστατικό βίας είχαμε στη Μύκονο, με πρωταγωνίστρια μάλιστα την αρραβωνιαστικιά του ποδοσφαιριστή Μαχρέζ

Μύκονος: Ξύλο στα σοκάκια με πρωταγωνίστρια την κοπέλα του Μαχρέζ (vid)

Δεν κυλάει αρμονικά η καλοκαιρινή σεζόν στην Μύκονο, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν αναφερθεί δύο ξυλοδαρμοί, οι οποίοι έλαβαν χώρα στα σοκάκια του νησιού.

Συγκεκριμένα, μοντέλο υποστηρίζει ότι δέχτηκε μπουνιές και κλωτσιές από την αρραβωνιαστικιά του διάσημου ποδοσφαιριστή Μαχρέζ. Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, διαδραματίστηκε στη Μύκονο. «Δεν μου αρέσει να μου δίνουν μπουνιές στο πρόσωπο. Αυτοί οι άνδρες άρχισαν να μας βρίζουν, όλους τους φίλους μας και άρχισαν να μας επιτίθενται» δήλωσε η ίδια. Στο βίντεο δείχνει τα χτυπήματά της στο πρόσωπο ενώ χρησιμοποιώντας ένα στιγμιότυπο των όσων τραβήχτηκαν από τη φασαρία υποστηρίζει ότι ήταν η αρραβωνιαστικιά του Μαχρέζ που της επιτέθηκε.

Επίσης, μπουκάλια, μπουνιές και κλωτσιές από 15 άτομα δέχθηκε και ο σωματοφύλακας του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν. Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε γνωστή κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού.

Ο σωματοφύλακας κλήθηκε από ανθρώπους του ξενοδοχείου προκειμένου να επέμβει όταν μια παρέα 15 Γαλλοαλγερινών που είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ άρχισε να παρεκτρέπεται και να δημιουργεί προβλήματα όμως η παρέα άρχισε να εκτοξεύει μπουκάλια αλκοόλ, μέχρι ποτήρια και αιχμηρά αντικείμενα. Σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος και λιπόθυμος.

Πηγή: in.gr