Πανελλήνιες 2021: Συνέχεια με Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική για τους μαθητές των ΓΕΛ

Οι μαθητές των ΓΕΛ εξετάζονται σήμερα στα μαθήματα της Κοινωνιολογίας, Χημείας και Πληροφορικής στα πλαίσια των Πανελλαδικών εξετάσεων

Πανελλήνιες 2021: Συνέχεια με Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική για τους μαθητές των ΓΕΛ
Photo credits: Eurokinissi

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίζονται την Παρασκευή 18 Ιουνίου με Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Ο.Π. Σπουδών Υγείας), Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

Επόμενη εξέταση των μαθητών των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) θα είναι το Σάββατο 19 Ιουνίου στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), τα Δίκτυα Υπολογιστών και τις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (Self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ