Γλυκά Νερά: «Την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καβγά - Δεν το είπα για το παιδί»

Τη φρικιαστική πράξη του ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά από πολύωρη, εξονυχιστική και εξαντλητική κατάθεση στη ΓΑΔΑ, για τον θάνατο της Κάρολαιν. 

 Γλυκά Νερά: «Την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καβγά - Δεν το είπα για το παιδί»

Τη φρικιαστική πράξη του ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος μετά από πολύωρη, εξονυχιστική και εξαντλητική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο πιλότος ανέφερε ότι προχώρησε στην αποτρόπαιη πράξη μετά από έναν έντονο καυγά με την Καρολάιν. «Την έπνιξα με το μαξιλάρι» φέρεται να ομολόγησε.

Στην ερώτηση δε, γιατί δεν το είπε μέχρι σήμερα και έπαιξε όλο αυτό το θέατρο απάντησε ότι το έκανε γιατί φοβήθηκε για την κάταληξη του παιδιού του, που θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν!

Στην κατάθεσή του, βάσει των ίδιων πηγών, ο 32χρονος πιλότος, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν εντόνως από το μεσημέρι, ότι το ζευγάρι είχε προστριβές και το μοιραίο βράδυ είχαν για άλλη μια φορά τσακωθεί. Μάλιστα η άτυχη Καρολάιν φέρεται να απείλησε τον 32χρονο ότι θα φύγει από το σπίτι και θα πάρει μαζί της και το παιδί τους.

Όπως ισχυρίστηκε ο 32χρονος, είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο και χωρίς να καταλάβει πώς, της επιτέθηκε με ένα μαξιλάρι βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Πηγή: in.gr