Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της «ψυχολόγου» στη ΓΑΔΑ

Η παρουσία της «ψυχολόγου» της 20χρονης Κάρολαϊν στη ΓΑΔΑ δεν αφορούσε την υπόθεση της δολοφονίας, αλλά αποκλειστικά το θέμα της άδειας άσκησης επαγγέλματος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της «ψυχολόγου» στη ΓΑΔΑ
Photo Credits: Eurokinissi

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετέβη την Τρίτη 8 Ιουνίου το πρωί η «ψυχολόγος» της Καρολάιν, της 20χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου, στα Γλυκά Νερά. Η παρουσία της στη ΓΑΔΑ έγινε με αφορμή δημόσιες καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες η εν λόγω γυναίκα δεν διαθέτει πτυχίο Ψυχολογίας, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών, εξάλλου, διενεργεί ποινική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν η εν λόγω γυναίκα είναι πράγματι ψυχολόγος και αν έχει τελέσει αδικήματα όπως αυτά της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας. Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση υπήρξε επίσημη καταγγελία της προέδρου των Ελλήνων Ψυχολόγων Βασιλικής Μπουκουβάλα στην ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με την οποία η εν λόγω γυναίκα δεν διαθέτει πτυχίο Ψυχολογίας, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Στην κατάθεσή της στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας υποστήριξε ότι ουδέποτε η ίδια δήλωσε ψυχολόγος και πως πρόκειται για παρερμηνεία, την οποία απέδωσε στα ΜΜΕ, τα οποία λανθασμένα της έδωσαν τον τίτλο της ψυχολόγου. Είπε ακόμα πως έχει κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων, με άδεια του επιμελητηρίου της Αθήνας, και πως μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχε συμβουλές στο ζευγάρι, την Καρολάιν και τον σύζυγό της.

Πρόσθεσε πως μετά τη δολοφονία της Καρολάιν απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον σύζυγό της και από εκείνη τη στιγμή και μετά είχε μόνο μία επικοινωνία μαζί του.

Πηγή: kathimerini.gr