«Αγαπητέ Μεβλούτ» - «Αγαπητέ φίλε Νίκο»: Το μπάσκετ και η Αναντολού ένωσαν Δένδια - Τσαβούσογλου

«Θέλω να σε συγχαρώ για την κατάκτηση από την Αναντολού Εφές της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ», δήλωσε ο Νίκος Δένδιας. «Ευχαριστώ πολύ που έδειξες κατανόηση στην επιτάχυνση του χθεσινού μας γεύματος», τόνισε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Αγαπητέ Μεβλούτ» - «Αγαπητέ φίλε Νίκο»: Το μπάσκετ και η Αναντολού ένωσαν Δένδια - Τσαβούσογλου

Νίκος Δένδιας και Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκαν και μίλησαν για Eurolague και Αναντολού Εφές. Στο πλαίσιο των κοινών τους δηλώσεων στο υπουργείο Εξωτερικών ασχολήθηκαν με τον θρίαμβο της Αναντολού.

«Αγαπητέ Μεβλούτ, επίτρεψέ μου να σε καλωσορίσω στην Αθήνα. Θέλω να σε συγχαρώ για τη χθεσινή κατάκτηση από της Αναντολού Εφές της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ. Τα θερμά μου συγχαρητήρια», είπε ο Νίκος Δένδιας κατά την ολοκλήρωση της ομιλίας του.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τον ευχαρίστησε και είπε: «Αγαπητέ φίλε, Νίκο Δένδια. Θα ήθελα να ξεκινήσω με την Εφές. Ήταν ένας δύσκολος τελικός, τον παρακολουθήσαμε με αγωνία και ευχαριστώ πολύ που έδειξες κατανόηση στην επιτάχυνση του χθεσινού μας γεύματος», τόνισε αρχικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών και συνέχισε: «Είχαμε στη φετινή Ευρωλίγκα δύο ομάδες από Ελλάδα και δύο από Τουρκία. Χαιρόμαστε για τη μεγάλη επιτυχία της Εφές».