Τάσος Μπερδέσης: Ο πυγμάχος που δολοφονήθηκε στη Βάρη

Ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης είναι ο άνδρας που δολοφονήθηκε στη Βάρη. Είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι Survival Secret και είχε αναδειχθεί νικητής. Υπήρξε αθλητής αρκετών συλλόγων, μεταξύ αυτών και του Παναθηναϊκού.

Τάσος Μπερδέσης: Ο πυγμάχος που δολοφονήθηκε στη Βάρη

Ούτε 24 ώρες δεν έχουν περάσει από την εκτέλεση στα Σεπόλια και άλλη μία δολοφονία σημειώθηκε στη Βάρη. Θύμα της νέας ενέδρας είναι ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης (πρώην του Παναθηναϊκού). Η εκτέλεση έγινε το πρωί επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, την ώρα που το θύμα κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στο σημείο.

Η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει τη δολοφονία του 39χρονου πυγμάχου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου, ρίχνοντάς του στο κεφάλι. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ ο πυγμάχος, ο οποίος στο παρελθόν έχει υπάρξει πρωταθλητής στην κατηγορία του, ήταν γνωστός στις Αρχές.

Το θύμα που ήταν από την Πάτρα είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι Survival Secret και είχε αναδειχθεί νικητής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα τζιπ, χρώματος γκρι ή ασημί προκειμένου να φτάσουν στο σημείο και να εκτελέσουν τον πασίγνωστο πυγμάχο. Το περιστατικό φαίνεται να ανήκει στον “πόλεμο” που έχει ανοίξει εδώ και μήνες στον χώρο της νύχτας.

Πηγή: enikos.gr