Στίβεν Σιγκάλ: Και επίσημα μέλος ρωσικού κόμματος προσκείμενου στον Πούτιν!

Ο γνωστός ηθοποιός και θαυμαστής του Βλαντιμίρ Πούτιν, Στίβεν Σιγκάλ, έγινε επίσημα μέλος του κόμματος «Just Russia», το οποίο υποστηρίζει τον Ρώσο πρόεδρο.

Στίβεν Σιγκάλ: Και επίσημα μέλος ρωσικού κόμματος προσκείμενου στον Πούτιν!

Ετοιμος για τη Δούμα ο αμερικανός σταρ και ορκισμένος θαυμαστής του Βλαντίμιρ Πούτιν, Στίβεν Σιγκάλ. Ο «σκληρός» του Χόλιγουτντ ανακοίνωσε σήμερα πως προσχώρησε στο κόμμα Just Russia, προσκείμενο στο Κρεμλίνο.

Ο Σιγκάλ παρέλαβε χθες την κάρτα μέλους του κόμματος Just Russia (συνασπισμός των Patriots & For Truth) όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα. Το κόμμα ιδρύθηκε νωρίτερα αυτήν τη χρονιά, όταν τρία κόμματα, που υποστηρίζουν όλα τον Πούτιν, ενώθηκαν σε ένα.

Ο ηθοποιός, που έχει τη ρωσική υπηκοότητα από το 2016, πρότεινε την επιβολή αυστηρών ποινών σε επιχειρήσεις που καταστρέφουν το περιβάλλον.

«Όταν δεν μπορούμε να συλλαμβάνουμε ανθρώπους, όταν απλά τους επιβάλουμε πρόστιμα, πιθανόν να τους συμφέρει! Να βγάζουν περισσότερα χρήματα από την παραγωγή ρύπων, και να μην συμμορφωθούν ποτέ», επισήμανε, στην ομιλία που εκφώνησε στην κομματική εκδήλωση. Το κόμμα σχεδιάζει να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Στη χθεσινή εκδήλωση, ο Σιγκάλ έβγαλε φωτογραφίες στο πλευρό ενός εκ των ηγετών του κόμματος, του Ρώσου συγγραφέα Ζακάρ Πριλέπιν, που εντάχθηκε σε έναν στρατό φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία και παραδέχθηκε πως διοίκησε μια μονάδα μάχης, σε μια σύρραξη όπου σκοτώθηκαν 14.000 άνθρωποι σε διάστημα 7 ετών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ