Θεσσαλονίκη: Πανηγύριζαν για το Κύπελλο και τα... έσπασαν στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς

Κουκουλοφόροι με ρόπαλα στη Θεσσαλονίκη κινήθηκαν εναντίον αστυνομικών στη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ. Έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Πανηγύριζαν για το Κύπελλο και τα... έσπασαν στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη. Νεαροί κουκουλοφόροι έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thestival, ομάδα περίπου τριάντα νεαρών που κρατούσε ρόπαλα κινήθηκε εναντίον τεσσάρων αστυνομικών. Οι αστυνομικοί είχαν τοποθετηθεί μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών, στην οδό Εθνικής Αμύνης, για να επιτηρούν τον κόσμο που πανηγύριζε στον Λευκό Πύργο.

Για να γλιτώσουν από τη μανία των κουκουλοφόρων έτρεξαν προς το εσωτερικό της Λέσχης. Πρόλαβαν να μπούνε μέσα την τελευταία στιγμή. Μέχρι οι υπεύθυνοι της εισόδου να κατεβάσουν τα προστατευτικά ρολά, οι ταραξίες κατάφεραν και έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης.