Συνελήφθη 36χρονος για τη ληστεία στο Πικέρμι - Εξετάζεται εμπλοκή του στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατά συρροή εξέδωσε η 11η Τακτική Ανακρίτρια σε βάρος του 36χρονου Γεωργιανού άνδρα, του οποίου η ενδεχόμενη εμπλοκή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά εξετάζεται από τις αρχές .

Συνελήφθη 36χρονος για τη ληστεία στο Πικέρμι - Εξετάζεται εμπλοκή του στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Η δικαστική λειτουργός εξέδωσε στις 17 Μαΐου ένταλμα που αφορά ληστείες αλλά και το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης εις βάρος 36χρονου άνδρα, που ερευνάται για εμπλοκή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή στον Έβρο με πλαστό διαβατήριο, θα μεταχθεί στα δικαστήρια, ώστε -αφού εκτελεστεί το ένταλμα- να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για την απολογία του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, ο 36χρονος που επιχείρησε να βγει από τη χώρα από τους Κήπους του Έβρου, φαίνεται να συμμετείχε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι. Οι δράστες της άγριας ληστείας είχαν δέσει και είχαν χτυπήσει τους τρεις κατοίκους του σπιτιού. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει βιολογικό υλικό του 36χρονου στον τόπο του εγκλήματος.

Τον 36χρονο πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ