Γλυκά Nερά: Αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στο έγκλημα ο 36χρονος ύποπτος

Ο Γεωργιανός άνδρας που συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου, ενόσω προσπαθούσε να φύγει με πλαστά έγγραφα από την Ελλάδα, αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε ανάμιξη στη ληστεία μετά φόνου της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Nερά: Αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στο έγκλημα ο 36χρονος ύποπτος
Photo Credits: Eurokinissi

Ο 36χρονος που συνελήφθη στον Έβρο, μεταφέρθηκε τη Δευτέρα 17 Μαΐου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών. Υποστηρίζει συνεχώς, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών και τη δολοφονία της κοπέλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπάρχει, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, κάποιο στοιχείο που να τον εμπλέκει στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά η ανάκρισή του συνεχίζεται. Τον 36χρονο πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της.

Παράλληλα, όμως, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 36χρονος αλλοδαπός εμπλέκεται στη ληστεία και τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής βοηθού του, κατά την εισβολή ομάδας κακοποιών στο σπίτι τους στο Πικέρμι τον περασμένο Μάρτιο. Στην Αστυνομία εξετάζουν με πολλή προσοχή το γεγονός ότι ενώ η ληστεία διαπράχθηκε πριν από περίπου 70 ημέρες, ο Γεωργιανός προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αμέσως μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Σημειώνεται, τέλος, ότι ο αλλοδαπός πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για τη ληστεία στο Πικέρμι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ