Νέα αναβολή της δίκης του 22χρονου από τη Νέα Σμύρνη λόγω κορονοϊού

Εκτός πινακίου των υποθέσεων που θα εκδικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έμεινε η δίκη του 22χρονου επιδειξία, καθώς τα μέτρα για τον κορονοϊό επιβάλλουν τη διεξαγωγή δικών που αφορούν κρατούμενους κατηγορούμενους.

Νέα αναβολή της δίκης του 22χρονου από τη Νέα Σμύρνη λόγω κορονοϊού
Photo Credits: Eurokinissi

Η δίκη για την υπόθεση του 22χρονου φερόμενου ως επιδειξία από τη Νέα Σμύρνη, που είχε οριστεί για την Παρασκευή 14 Μαΐου μετά από αναβολή, αποσύρθηκε από το πινάκιο και η διεξαγωγή της θα οριστεί σε άλλο χρόνο.

Ο 22χρονος φοιτητής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αδίκημα που -σύμφωνα με τη δικογραφία- στρέφεται κατά τεσσάρων γυναικών, με τελευταίο περιστατικό αυτό που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τετάρτης 5 Μαϊου.

Σε βάρος του 22χρονου, ωστόσο, έχει σχηματιστεί και δεύτερη δικογραφία μετά από καταγγελία συνομήλικής του για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Ο φοιτητής έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις αστυνομικές Αρχές, που με εισαγγελική εντολή ερευνούν την υπόθεση, ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού.

Η υπόθεση αφορά περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο του 2020 στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει η καταγγέλουσα, για το οποίο είχε σχηματιστεί δικογραφία κατά αγνώστου δράστη μετά από καταγγελία της παθούσας. Η 22χρονη αναγνώρισε τον καταγγελόμενο μετά το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ