Γλυκά Νερά: Η μοιραία αντίδραση της μάνας όταν απείλησαν με όπλο το μωρό

Τρεις οι στυγνοί δράστες στα Γλυκά Νερά, απείλησαν το μωρό με όπλο. Έφυγαν με 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Γλυκά Νερά: Η μοιραία αντίδραση της μάνας όταν απείλησαν με όπλο το μωρό

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες γύρω από το άγριο φονικό στα Γλυκά Νερά, όταν κακοποιοί εισέβαλαν σε σπίτι και στραγγάλισαν μια 20χρονη γυναίκα δίπλα στο μωρό και στον σύζυγο της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δράστες ήταν τόσο στυγνοί και αδίστακτοι που φαίνεται να έστρεψαν το όπλο τους ακόμη και στο 11 μηνών μωρών προκειμένου να βρουν που είναι τα χρήματα του ζευγαριού.

Γλυκά Νερά: Η περιγραφή του 32χρονου: «Ουρλιάζαμε. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και...»

Η κίνηση αυτή ήταν και ο λόγος που η μητέρα άρχισε να φωνάζει βοήθεια με αποτέλεσμα οι εγκληματίες να την δολοφονήσουν και συγκεκριμένα να την στραγγαλίσουν με το ρούχο της ή με ένα μαξιλάρι.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου η σύζυγός του φώναζε για βοήθεια και αντιδρούσε στις απειλές προς το μωρό της, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να την πνίξει.

Η κοπέλα που σε λίγους μήνες θα έκλεινε τα 20 της χρόνια έφυγε άδικα από τη ζωή από τους τρεις εγκληματίες οι οποίοι πρώτα την βασάνισαν προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει κρύψει χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα γεννηθείσα το 2001 βρέθηκε νεκρή μπρούμυτα.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν αποτυπώματα από το σημείο στο οποίο εισήλθαν οι δράστες, ενώ θα ψάξουν για δείγμα γενετικού υλικού και θα κοιτάξουν για κάμερες ασφαλείας.

Ενδεχομένως θα ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Υπάρχει και εκτίμηση ότι πήγαν «στοχευμένα» στο συγκεκριμένο σπίτι γνωρίζοντας ότι θα βρουν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και για αυτό απαιτούσαν από τη γυναίκα να τους αποκαλύψει το σημείο που τα κρύβει.

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν από την οικία του 32χρονου και της 20χρονης 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Την βασάνισαν για να τους αποκαλύψει που είναι τα λεφτά
Οι κακοποιοί, που εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04:00, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει έως τώρα στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έχει βρετανική καταγωγή, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της.

Το άτυχο κορίτσι φέρεται να το έπνιξαν είτε με μαξιλάρι είτε με μια μπλούζα αφού τη βασάνισαν για να αποκαλύψει που είχαν τα λεφτά και τα τιμαλφή.

Ο σύζυγος και πιλότος στο επάγγελμα κατάφερε σε κάποια στιγμή -αφότου έφυγαν οι κακοποιοί και ενώ είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειας- να ειδοποιήσει την Αστυνομία με το τηλέφωνό του.

Σημειώνεται ότι το μωρό της οικογένειας είναι καλά στην υγεία του.

Προνάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: tovima.gr