Νέα Σμύρνη: Το ΔΤ της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 22χρονου επιδειξία (vids)

Εξιχνιάσθηκαν ακόμη τρεις παρόμοιες περιπτώσεις επιθέσεων σε κοπέλες με τέλεση προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, πέρα από το τελευταίο περιστατικό στην Νέα Σμύρνη, που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.

Νέα Σμύρνη: Το ΔΤ της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 22χρονου επιδειξία (vids)

Αυτές οι περιπτώσεις σημειώθηκαν σε βάρος δύο επίσης νεαρών γυναικών τον Αύγουστο και η τρίτη τον Σεπτέμβριο του 2020. Και οι τρεις κοπέλες όπως το τελευταίο του θύμα, κλήθηκαν στην Ασφάλεια και τον αναγνώρισαν.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την νέα αυτή εξέλιξη αναφέρει:

«Σε συνέχεια του από 6-5-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορά στη σύλληψη στη Νέα Σμύρνη 22χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, ταυτοποιήθηκε ο ανωτέρω ως ο δράστης τριών παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως».

Υπενθυμίζεται πως στο τελευταίο περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης, η κοπέλα την οποία ο δράστης ακολούθησε έως την είσοδο της πολυκατοικίας της, κατήγγειλε το γεγονός στις Αρχές, ενώ οι κινήσεις του καταγράφηκαν και από κλειστό κύκλωμα.

Η 25χρονη Δανάη είχε κοινοποιήσει και βίντεο από την κάμερα που βρίσκεται στο εσωτερικό της πολυκατοικίας που διαμένει, αναφέροντας πως ο άγνωστος άνδρας την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της και μάλιστα έχοντας σε κοινή θέα το μόριό του.

Δείτε τα βίντεο:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παρακάτω εικόνες ενδέχεται να είναι ενοχλητικές.

πηγή: News247.gr