Υπόθεση Φουρθιώτη: Ολοκληρώθηκε η απολογία του και αυτές των έξι συγκατηγορουμένων του

Ύστερα από 6 ώρες ανακριτικής διαδικασίας ολοκληρώθηκαν οι απολογίες του Μένιου Φουρθιώτη και των τριών συγκατηγορούμενων.

Υπόθεση Φουρθιώτη: Ολοκληρώθηκε η απολογία του και αυτές των έξι συγκατηγορουμένων του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του, όπως επίσης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των δύο επιθέσεων με καλάσνικοφ κι εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του παρουσιαστή και της επίθεσης κατά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Κατά την απολογία τους οι κατηγορούμενοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατα των αστυνομικών φέρονται να αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Υποστήριξαν πως τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ επέμειναν πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική συνοδεία του

Η διαδικασία βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο με τη διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα που θα κρίνει την τύχη των κατηγορούμενων να είναι σε εξέλιξη.

naftemporiki.gr