Δίωξη για κακούργημα στον 25χρονο που κατηγορείται για επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 25χρονο, ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, σε βάρος νεαρής εγκύου.

Δίωξη για κακούργημα στον 25χρονο που κατηγορείται για επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη
Ο 25χρονος φερόμενος ως δράστης της επίθεσης οδηγείται στον εισαγγελέα Photo Credits: Eurokinissi

Ο 25χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό στη συνομήλική του γυναίκα, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 11 προς Δευτέρα 12 Απριλίου, στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 16 Απριλίου μέσα στο διαμέρισμα που διαμένει στην Αθήνα. Ο δράστης είναι παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής για να συζητήσουν.

Σε κάποια στιγμή, όμως, ο νεαρός επιτέθηκε στη γυναίκα -που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της- με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Αμέσως μετά, η νεαρή διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον «Ευαγγελισμό».

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: naftemporiki.gr