Έγκλημα με θύμα έναν 39χρονο σε κατάστημα στην Κυπαρισσία

Έγκλημα, με θύμα έναν 39χρονο και δράστη έναν 72χρονο, σημειώθηκε το μεσημέρι μέσα σε κατάστημα, στην πόλη της Κυπαρισσίας.

Έγκλημα με θύμα έναν 39χρονο σε κατάστημα στην Κυπαρισσία
Photo Credits: Eurokinissi

Ύστερα από φραστικό επεισόδιο που φέρεται να είχαν δράστης και θύμα, ο 72χρονος πυροβόλησε μία φορά εναντίον του 39χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.

Αμέσως μετά ο 39χρονος διακομίσθηκε σε κρίσιμη στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε.

Όσον αφορά τον δράστη, μετά τον πυροβολισμό πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυπαρισσίας και παραδόθηκε.

Η αιτία που ο ηλικιωμένος πυροβόλησε τον 39χρονο εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο σύμφωνα με αναφορές από περίοικους ο καυγάς έγινε για χρηματικό ποσό λογαριασμού.

Με ανακοίνωσή της, η εταιρεία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» επιβεβαιώνει ότι την Τετάρτη 7 Απριλίου, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. «Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν» δηλώνει η «ΓΕΡΜΑΝΟΣ».

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, naftemporiki.gr