Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ξανά στο νοσοκομείο

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για ακόμη μια φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων μπήκε στο νοσοκομείο. Την Πέμπτη (8/4) διεξάγεται η δίκη, στην οποία ο 84χρονος κατηγορείται για διαφθορά σε δικαστικές πράξεις.

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ξανά στο νοσοκομείο

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες μπήκε στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «San Raffaele» από την Τρίτη (6/4) το βράδυ.

Ο 84χρονος αν και πέρασε το Πάσχα των Καθολικών στο σπίτι της κόρης του στην Προβηγκία, την Τρίτη το βράδυ μετέβη στο νοσοκομείο με ελικόπτερο για ένα τσεκ-απ, εκεί όπου αποφασίστηκε να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε, πως την Πέμπτη (8/4), στη Σιένα διεξάγεται η δίκη, στην οποία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατηγορείται για διαφθορά σε δικαστικές πράξεις.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και πριν από δυο εβδομάδες είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ενώ θυμίζουμε πως στις αρχές του έτους είχε μπει εσπευσμένα σε καρδιολογικό κέντρο του Μονακό.

Ο 84χρονος, πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας και άλλοτε ιδιοκτήτης της Μίλαν, τον Σεπτέμβριο είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, έχοντας διακομισθεί στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου με πνευμονία.

Σημειώνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά, το 2016, λόγω «ανεπάρκειας αορτής».

«Ήταν η δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής μου. Κατάφερα, όμως, να ξεπεράσω κι αυτή» είχε δηλώσει κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο.