Σοκαρισμένοι στον ΑΝΤ1: Νεκρή σε τροχαίο συνεργάτιδα του Παπαδάκη (vid)

Η οπερατέρ της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, Μαρία Μάτσα, ήταν η γυναίκα που έχασε την ζωή της τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/4) στην Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής.

Σοκαρισμένοι στον ΑΝΤ1: Νεκρή σε τροχαίο συνεργάτιδα του Παπαδάκη (vid)

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής, καθώς η γυναίκα οδηγός που φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις μπάρες και στο τοιχίο, έχασε τη ζωή της.

Οπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης η θανούσα ήταν οπερατέρ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και η περιγραφή του συγκλονίζει «Εδώ είναι η κάμερα 3, εδώ καθόταν το Μαράκι. Η Μαρία Μάτσα ήταν δυστυχώς το θύμα του τροχαίου που είχαμε το πρωί στην Μεσογείων.

Πέρασαν κι άλλοι συνάδελφοι και είδαν το κορίτσι ξαπλωμένο, πήγαμε στον τόπο του συμβάντος, πήγαμε στο ΚΑΤ, όμως το Μαράκι παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε μία ώρα μετά. Λίγη ώρα πριν έρθει στην εκπομπή να πιάσει δουλειά... Είμαστε όλοι συντετριμμένοι» είπε μεταξύ άλλων, μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση ο Γιώργος Παπαδάκης.

Πηγή: ethnos.gr