ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε κτήριο γραφείων - Και παιδί ανάμεσα στα θύματα

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό οργανισμό City News Service (CNS) του Λος Άντζελες και τον τηλεοπτικό σταθμό KNBC, πέρα από τους τέσσερις νεκρούς υπάρχουν δυο τραυματίες από σφαίρες, ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως δράστης.

ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε κτήριο γραφείων - Και παιδί ανάμεσα στα θύματα
Photo Credits: AP

Η αστυνομία στην πόλη Όραντζ, στην Καλιφόρνια, έκανε γνωστό την Τετάρτη 31 Μαρτίου ότι σημειώθηκε mass shooting με «πολλά θύματα επιτόπου, ανάμεσά τους νεκρούς». Τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για τέσσερις νεκρούς και πρόσθεσαν πως ο ύποπτος για το μακελειό έχει συλληφθεί.

Η αστυνομία ανέφερε μέσω Facebook ότι μέλη της έφθασαν στις 17:30 (τοπική ώρα) σε σημείο όπου είχε αναφερθεί πως «ακούγονταν πυρά» και «εντόπισε αρκετά θύματα επιτόπου, ανάμεσά τους αποθανόντες».

Κατά την ίδια πηγή, σημειώθηκε ανταλλαγή πυρών «στην οποία ενεπλάκη αστυνομικός», η κατάσταση «σταθεροποιήθηκε» και δεν θεωρείται πλέον πως υφίσταται απειλή για τους πολίτες.

Σύμφωνα με τον KNBC-TV, το συμβάν σημειώθηκε σε κτηριακό συγκρότημα όπου λειτουργούν εμπορικές επιχειρήσεις στην Όραντζ, πόλη που απέχει περίπου 30 μίλια (48 χιλιόμετρα) νοτιοανατολικά από το κέντρο του Λος Άντζελες. Ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ήταν ένα παιδί.

Κατά τον τηλεοπτικό σταθμό, ο δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά του αστυνομικού και έχει συλληφθεί. Μια γυναίκα επίσης, τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, NBC News