Μπαχτσελί: «Οι Έλληνες θα πληρώσουν το τίμημα για το αίμα του 1821!»

Νέο εθνικιστικό παραλήρημα του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικού εταίρου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μίλησε για ανοικτούς λογαριασμούς από την ελληνική Επανάσταση και απείλησε την Ελλάδα ανοιχτά.

Μπαχτσελί: «Οι Έλληνες θα πληρώσουν το τίμημα για το αίμα του 1821!»

«Η συμβουλή μου στα εγγόνια των εγκληματιών που ήπιαν το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας και θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως της προκλήσεις τους και τις παρενοχλήσεις τους. Η ρεβάνς για τη στάση του Μοριά δεν έχει δοθεί ακόμη. Και ο λογαριασμός δεν έχει ακόμα πληρωθεί» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Τwitter.

Κατά τον Μπαχτσελί, «η εξέγερση του Μοριά ήταν η αιματοβαμμένη και η συντριπτική καταστροφή που άφησε το στίγμα της στην ιστορία του τουρκικού έθνους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέγερσης μια γενοκτονία με την απόλυτη έννοιά της έλαβε χώρα. Γύρω στους 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι σφαγιάστηκαν. Τι παράδειγμα να εξαχθεί από αυτή την γενοκτονία για την ανθρωπότητα!».

«Όταν έρθει η στιγμή, οι αντίπαλοι ασφαλώς θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα για αυτό το αίμα» καταλήγει ο τούρκος πολιτικός.

naftemporiki.gr