Μαλεσίνα: Και 14ος νεκρός από κορονοϊό

Πρόκειται για 72χρονο άνδρα από τη Μαλεσίνα, ο οποίος ξεπέρασε τον ιό, αλλά η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί αρκετά και κατέληξε στο νοσοκομείο Λαμίας

Μαλεσίνα: Και 14ος νεκρός από κορονοϊό

Η Μαλεσίνα θρηνεί ακόμη έναν νεκρό από τον φονικό ιό, που έχει «χτυπήσει» αλύπητα την περιοχή της Λοκρίδας, τις τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για έναν 72χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ Covid του ΓΝ Λαμίας, από την οποία κατάφερε αρχικά να βγει νικητής, αφού ανάρρωσε από τον ιό μια και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ήταν αρνητικά.

Όμως ο 72χρονος από τη ΜΕΘ Covid μεταφέρθηκε στην κανονική ΜΕΘ, επειδή η υγεία του ήταν ήδη πολύ επιβαρυμένη, όπου εκεί δυστυχώς μετά από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή, πιθανότατα από επιπλοκές που προκάλεσε ο κορονοϊός.

Με τη σημερινή απώλεια του 72χρονου η Μαλεσίνα μετράει πλέον 14 νεκρούς συνολικά, ενώ τόσο στο νοσοκομείο Λαμίας, όσο και σε νοσοκομεία της Θεσσαλίας νοσηλεύονται στις ΜΕΘ και στις κλινικές covid αρκετοί ασθενείς από τη κωμόπολη του νομού Φθιώτιδας, ανάμεσά τους και νέοι άνθρωποι.