Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας σκύλου με τόξο στην Πετρούπολη

Συνελήφθη 38χρονος ο οποίος είχε σκοτώσει με τόξο τον περασμένο Φεβρουάριο ένα σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ, στην αυλή σπιτιού στην Πετρούπολη

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας σκύλου με τόξο στην Πετρούπολη

Συνελήφθη από τις αρχές ένας 38χρονος ο οποίος είχε σκοτώσει με τόξο τον περασμένο Φεβρουάριο ένα σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ, στην αυλή σπιτιού στην Πετρούπολη. Ο δράστης είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές να σκοτώσει τον σκύλο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς το πιτ μπουλ τον Απρίλιο του 2020 είχε επιτεθεί στον σκύλο του 38χρονου κατά τη διάρκεια βόλτας και εκείνος είχε αποφασίσει να εκδικηθεί.

Η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής μετά από συνεχείς έρευνες αλλά και στοιχεία που συνέλεξε από αυτόπτες και οπτικό υλικό, κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του δράστη και να τον συλλάβει. Στο σπίτι του βρήκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που σκότωσε τον σκύλο καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε για την επόπτευση του σημείου που βρισκόταν το σπίτι.
Ο 38χρονος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ενώ η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής οδού.

Πηγή: ert.gr