Συνεδριάζει η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για τον αθλητισμό

Το απόγευμα του Σαββάτου (20/3) θα συνεδριάσει εκ νέου η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων για να εξεταστεί το αίτημα του υφυπουργείου αθλητισμού και της ΓΓΑ για την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Συνεδριάζει η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για τον αθλητισμό
Photo Credits: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ από Eurokinissi

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων πρόκειται να συνεδριάσει το Σάββατο 20 Μαρτίου για να εξετάσει κάποια θέματα που απασχολούν εν μέσω πανδημίας και ένα από αυτά είναι το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Αν και οι άνθρωποι των σωματείων περίμεναν ότι το απόγευμα της Παρασκευής (19/03) ο Νίκος Χαρδαλιάς θα αναφερόταν και στα ζητήματα του αθλητισμού, εντούτοις κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Από το υφυπουργείο αθλητισμού έχουν τεθεί συγκεκριμένα αιτήματα για όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα πρώτης κατηγορίας που έχουν διακοπεί με χρονικούς ορίζοντες επανέναρξης ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν.

Ήδη χθες η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

«Θα συνεδριάσει εκ νέου, σήμερα το απόγευμα, η "Επιτροπή Αντιμετώπισης Eκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες". Μεταξύ και άλλων θεμάτων που χθες, λόγω χρόνου, δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρωθεί η εξέτασή τους, συμπεριλαμβάνονται και τα αιτήματα του Υφυπουργείου Αθλητισμού για άμεση επανέναρξη συγκεκριμένων πρωταθλημάτων, τα οποία είχαν υποβληθεί από τις 17/03/2021».

Πηγή: naftemporiki.gr