Κατέρρευσαν Facebook, Ιnstagram και WhatsApp

Μεγάλο πρόβλημα στις επικοινωνίες - Κατέρρευσαν το Facebook, το Instagram, αλλά και η εφαρμογή WhatsApp και δεν υπάρχει η δυνατότητα chat μέσα από τις περίφημες πλατφόρμες. 

Κατέρρευσαν Facebook, Ιnstagram και WhatsApp

Το Facebook αποτελεί το κορυφαίο social media, αλλά και το δημοφιλέστερο μέσο επικοινωνίας στον κόσμο. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί. Το 2012 αγόρασε το Instagram, ενώ το 2014 έκανε δική του και την περίφημη (πράσινη) εφαρμογή WhatsApp.

Τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα (αλλά και σε άλλες χώρες στον κόσμο) έχουν καταρρεύσει και οι τρεις εφαρμογές! Δεν υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας και chat στο Facebook, στο Instagram και στο WhatsApp.

Οι χρήστες είναι αγανακτισμένοι από το γεγονός, καθώς έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Η εταιρεία ακόμη δεν έχει πάρει θέση για το γεγονός.

Aυτό που παραμένει όρθιο, ακμαίο και δυνατό στην επικοινωνία, είναι το twitter και αρκετοί χρήστες εκθειάζουν με χιούμορ την σταθερότητα της πλατφόρμας. Βλέπετε και πριν μερικές εβδομάδες, το facebook αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα...