Τροχαίο Λιοσίων: Υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων o οδηγός - Το πήρε για βόλτα (pics, vids)

Νέα στοιχεία για το τροχαίο που σημειώθηκε χθες στη Λιοσίων με τέσσερις τραυματίες, καθώς ο οδηγός φέρεται να είχε πάρει το αυτοκίνητο για βόλτα που κατέληξε σε καταδίωξη της ΕΛΑΣ.

Τροχαίο Λιοσίων: Υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων o οδηγός - Το πήρε για βόλτα (pics, vids)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για έναν 18χρονο υπάλληλο του πλυντηρίου αυτοκινήτων όπου βρισκόταν το όχημα και ανιψιού του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος φέρεται να μην κατάφερε να αντισταθεί στον πειρασμό να πάει για βόλτα το πολυτελές όχημα.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος το είχε αφήσει σε πλυντήριο αυτοκινήτων στη Λιοσίων όταν ξαφνικά διαπίστωσε από το GPS ότι το αυτοκίνητό του βρισκόταν εν κινήσει στο Φάληρο και ακολούθως στο Σύνταγμα με αποτέλεσμα να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για «κλοπή» του ΙΧ, δίνοντας και την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μόλις εντόπισαν το ΙΧ άρχισαν να καταδιώκουν τον οδηγό ο οποίος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πέφτοντας τελικά πάνω σε δύο διερχόμενους μοτοσικλετιστές, τους οποίους τραυμάτισε ελαφρά, ενώ τραυματίας είναι και μια γυναίκα επιβάτης λεωφορείου, που ακινητοποιήθηκε απότομα για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Πηγή: lifo.gr

Φωτό: Eurokinissi