ΣΕΦ: Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του σταδίου

Στη διάθεση του κοινού είναι από σήμερα (18/3) η νέα ιστοσελίδα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και ενημέρωση για όλα τα θέματα του φαληρικού κλειστού σε κάθε ενδιαφερόμενο.

ΣΕΦ: Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του σταδίου

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε από σήμερα (18/3) ο νέος ιστότοπος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (sef-stadium.gr), με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και προσβασιμότητα των πολιτών.

Συγκεκριμένα, η νέα διαδικτυακή πύλη προσφέρει ένα ενδιαφέρον ταξίδι στην ιστορία αλλά και στις ένδοξες αθλητικές στιγμές του σταδίου, από την ίδρυσή του μέχρι και τις μέρες μας. Παράλληλα, καθιστά εύκολο για τον επισκέπτη να ενημερωθεί για το ολιστικό σχέδιο και τις μελλοντικές ενέργειες για την ανάπτυξη του ΣΕΦ, αλλά και να περιηγηθεί σε σχετικές ανακοινώσεις και να πληροφορηθεί για επικείμενες ή πραγματοποιηθείσες εκδηλώσεις.

Τέλος, ο νέος διαδικτυακός χώρος προσφέρει χρήσιμες ανακατευθύνσεις στο υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού και σε σχετικές ιστοσελίδες, αλλά και τη δυνατότητα επικοινωνίας με τις υπηρεσίες του σταδίου είτε με απευθείας μήνυμα είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Επισημαίνεται ότι η νέα ιστοσελίδα εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό ολικού επαναπροσδιορισμού και ανανέωσης της ταυτότητας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο συντονιστής διευθυντής του ΣΕΦ, Παναγιώτης Κουτσογιάννης, δήλωσε σχετικά με τη δημιουργία και την έναρξη λειτουργίας του νέου διαδικτυακού τόπου:

«Η νέα μας ιστοσελίδα εξασφαλίζει την εφεξής εξωστρέφεια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, φέρνοντάς το ένα “κλικ” μακριά από οποιονδήποτε ψηφιακό επισκέπτη. Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, δημιουργήσαμε ένα website αμιγώς ενημερωτικό για τα δρώμενα του σταδίου αλλά και την ιστορία του. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του ΣΕΦ συνεχίζεται».