Ψαραγορά: Το ωράριο για Βαρβάκειο και Ρέντη

Λειτουργούν κανονικά η ψαραγορά στη Βαρβάκειο και η Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη. Το ωράριο για την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 και την Καθαρά Δευτέρα. Τι ισχύει για ιχθυοπωλεία, φούρνους, μίνι μάρκετ, λαϊκές αγορές και Σούπερ Μάρκετ.

Ψαραγορά: Το ωράριο για Βαρβάκειο και Ρέντη

Ανοικτά θα είναι την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και παραμονή της Καθαράς Δευτέρας, η ψαραγορά στη Βαρβάκειο και η Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη. Έτσι, οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους για τα Κούλουμα.

Τα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στου Ρέντη (ΟΚΑΑ) δεν θα μείνουν ανοικτά και το βράδυ την Κυριακής 14-3-2021 λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Όσον αφορά ιχθυοπωλεία στη Βαρβάκειο, αυτά θα ανοίξουν το πρωί της Κυριακής αλλά φέτος δεν θα κάνουν το ξενύχτι προς την Καθαρά Δευτέρα.

Θα είναι ανοικτά το πρωί της Καθαράς Δευτέρας μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Ανοιχτά θα είναι την Καθαρά Δευτέρα 15-3-2021 και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ σε όλη τη χώρα, ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές. Τόσο την Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021, όσο και την Καθαρά Δευτέρα τα Σούπερ Μάρκετ θα είναι κλειστά.