Συντάξεις Απριλίου 2021: Οριστικές ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου 2021 – Οι ημερομηνίες για κάθε Ταμείο καθώς εγκρίθηκε το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων Απριλίου 2021 από το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ.

Συντάξεις Απριλίου 2021: Οριστικές ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο

Για τις Συντάξεις Απριλίου 2021, οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες καταβολής, για κάθε ταμείο. Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ.

Για τις συντάξεις Απριλίου 2021, οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες με την απόφαση του e-ΕΦΚΑ.

Όπως κάθε μήνα, έτσι και τον Απρίλιο του 2021, ταυτόχρονα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις, ξεκινώντας από τις 24 Μαρτίου.

ΟΑΕΔ: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν σπίτια

Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Απριλίου, για κάθε Ταμείο

-Στις 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών. Δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ, που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

-Στις 26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών. Δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ, που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

-Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών. Δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ.

-Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Η πληρωμή των επικουρικών συντάξεων

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ έχει ανακοινώσει ότι η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων γίνεται στην ίδια ημερομηνία. Αυτό ισχύει πλέον σε μόνιμη βάση.

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Απριλίου 2021 θα πληρωθούν ταυτόχρονα. Δλαδή, τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις