Έρρικα Πρεζεράκου: Δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της μετά τον ακρωτηριασμό

Η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς είναι το χέρι της σήμερα.

Έρρικα Πρεζεράκου: Δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της μετά τον ακρωτηριασμό

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει δείξει μεγάλη δύναμη και παρά τα προβλήματα, μετά το ατύχημα που είχε, το οποίο οδήγησε σε ακρωτηριασμό δαχτύλων της, η ίδια δεν το βάζει ποτέ κάτω.

Η πρώην αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ που κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών είχε ένα σοβαρό ατύχημα με σκάφος στην Κύθνο, υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση της υγείας της και σήμερα δείχνει να έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Το απόγευμα της Τετάρτης 10/3, η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς είναι το χέρι της σήμερα.

"Εάν πετύχεις να ξεγελάσεις κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι χαζός... Απλά σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται περισσότερο από όσο αξίζεις...", έγραψε.

Η πρώην αθλήτρια και φιναλίστ του J2US χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους το μεσημέρι της Παρασκευής (7/8/2020), μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ και εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχασε το μικρό της δάχτυλο, αλλά οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τον παράμεσο.

Μάλιστα, η ίδια μετά το χειρουργείο είχε αναρτήσει βίντεο μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και έκανε γνωστό πως όλα πήγαν καλά, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη.

Πηγή: news247.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας