Αστυνομικοί στη Νέα Σμύρνη: «Πάμε να τους σκοτώσουμε» (vid)

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Αστυνομικοί στη Νέα Σμύρνη: «Πάμε να τους σκοτώσουμε» (vid)

Σοβαρά ερωτηματικά γεννώνται από μία εικόνα που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες από τις σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ νεαρών και αστυνομικών το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα της ομάδας "ΔΙΑΣ", αλλά και πολλά περιστατικά ένστολης βίας σε βάρος πολιτών.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, κάτοικος της περιοχής ακούγεται να κάνει εκκλήσεις στους αστυνομικούς να σταματήσουν τα βίαια χτυπήματα κατά νεαρών, ενώ σε ένα σημείο, ένας εξ αυτών εμφανίζεται να κρατά στο χέρι του ένα αντικείμενο που μοιάζει με όπλο.

Αστυνομικός διακρίνεται να κρατά αντικείμενο που μοιάζει με όπλο
Αστυνομικός διακρίνεται να κρατά αντικείμενο που μοιάζει με όπλο

Στο 1:37 του βίντεο που θα δείτε ακολούθως, ο εν λόγω αστυνομικός δείχνει να βγάζει ένα αντικείμενο και να "σημαδεύει" προς αγνώστους.

Αστυνομικοί στη Νέα Σμύρνη: "Πάμε να τους σκοτώσουμε"

Σε άλλο βίντεο που προηγήθηκε του παραπάνω περιστατικού, άνδρες της ομάδας "ΔΡΑΣΗ", συγκεντρωμένοι πάνω στα δίκυκλα στην άκρη του δρόμου ακούγονται να λένε μεταξύ τους: "Πάμε να τους σκοτώσουμε. Πάμε να τους γ....με. Τελειώσανε. Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!".

πηγή: news247.gr