Ρόδος: Τα… παπούτσια της Προέδρου!

Αντικείμενο συζήτησης και κριτικής έγιναν τα παπούτσια που φόρεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Ρόδο για τον εορτασμό της 73ης επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

Ρόδος: Τα… παπούτσια της Προέδρου!

Στο νησί της Ρόδου βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 73ης επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τις Αρχές του νησιού, κατέθεσε στεφάνι στο Βωμό της πατρίδος, ενώ συνοδευόμενη από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, ξεναγήθηκε και σε αρχαιολογικούς χώρους.

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος ανήρτησε και φωτογραφίες από την επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι χρήστες των social media, αλλά και διάφορα ΜΜΕ εστίασαν την προσοχή τους στα παπούτσια που φόρεσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την επίσκεψη στη Ρόδο και πολλοί σχολίασαν ότι τα συγκεκριμένα υποδήματα είναι πολύ casual και δεν συνάδουν με τον θεσμό, ούτε και την περίσταση.

Κάποιοι ανέφεραν ότι παρότι πρόκειται για παπούτσια μάρκας Hogan, η κυρία Σακελλαροπούλου θα έπρεπε να προτιμήσει ένα ζευγάρι κλασικά μοκασίνια ή γόβες, όπως φορούσε σε παλαιότερες εμφανίσεις της.

Όσο για τον αντίλογο ανέφερε πως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλησε να δείξει πως αντιπροσωπεύει το «ίσιο παπούτσι του καθήκοντος» και κανείς δεν περιμένει να κρίνει το αν στέκεται στο ύψος του αξιώματός της από τα παπούτσια, αλλά από τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της.