Κορονοϊός: Πρόστιμο σε βουλευτή της ΝΔ για παράβαση των μέτρων – Υπαίθριο κορονοπάρτι στου Ψυρρή

Διαβάστε τι συνέβη με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτο Χρυσομάλλη - Ο λόγος που δέχτηκε πρόστιμο.

Κορονοϊός: Πρόστιμο σε βουλευτή της ΝΔ για παράβαση των μέτρων – Υπαίθριο κορονοπάρτι στου Ψυρρή

Λίγες ώρες μετά, κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν ο έλεγχος σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας και το πρόστιμο που δέχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης, για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς της νόσου.

O έλεγχος στο ξενοδοχείο έγινε χθες το βράδυ. Στο λόμπι, μπήκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που έκοψε πρόστιμα σε όλα τα άτομα που ήταν μέσα. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι ελεγκτές, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ έδειξε κάποια στιγμή τη ταυτότητά του, με ένα μέλος του κλιμακίου να αντιδρά, καθώς θεώρησε ότι η κίνηση αυτή ήταν επίδειξη ισχύος του κ. Χρυσομάλλη.

Οι ελεγκτές ήταν αμετάπειστοι. Εξήγησαν στον βουλευτή και την παρέα του ότι τα λόμπι και τα μπαρ των ξενοδοχείων πρέπει να είναι κλειστά αυτήν την περίοδο κι όταν οι τόνοι σηκώθηκαν, του είπαν πως αυτό ως βουλευτής, έπρεπε να το γνωρίζει καλά.

Στις περισσότερες ομιλίες του από το βήμα της βουλής, ο Μίλτος Χρυσομάλλης τόνιζε τη σημασία της τήρησης των μέτρων κατά της διασποράς, ώστε να σπάσει η αλυσίδα της μετάδοσης και η χώρα να επιστρέψει στους φυσιολογικούς ρυθμούς της.

Τα αποτελέσματα των καθημερινών ελέγχων αλλά και οι εικόνες από κεντρικές πλατείες της χώρας, με τον κόσμο να συγχρωτίζεται με ποτό σε πλαστικό, όχι μόνο τροφοδοτούν συζητήσεις, αλλά έρχονται να υπενθυμίσουν τους κινδύνους σε μια εποχή που το τρίτο κύμα του κορονοϊού δοκιμάζει τη χώρα όλο και περισσότερο.

Πηγή: in.gr