Cosmote, Vodafone, Wind: Οι προσφορές που ανακοίνωσαν λόγω του σεισμού

Cosmote, Vodafone και Wind ανακοίνωσαν προσφορές για τους συνδομητές τους που επλήγησαν από τον σεισμό στην περιοχή της Λάρισας.

Cosmote, Vodafone, Wind: Οι προσφορές που ανακοίνωσαν λόγω του σεισμού

Μια σειρά από προσφορές ανακοίνωσαν Cosmote, Vodafone και Wind για τους συνδομητές τους που επλήγησαν από τον σεισμό στην περιοχή της Λάρισας.

Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις:

Τα δώρα της COSMOTE

Τους συνδρομητές της στους δήμους Ελασσόνας, Τυρνάβου, Φαρκαδόνας και Λαρισαίων, που επλήγησαν από τον σεισμό των 6 ρίχτερ στηρίζει η COSMOTE.

Ειδικότερα, με στόχο να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους η COSMOTE προχωρά στις παρακάτω ενέργειες:

-Προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- ιδιώτες και επιχειρήσεις, με ισχύ από 04/03 έως και τις 18/03/21.

-Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η COSMOTE αναστέλλει μέχρι και τις 31/03/21 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω περιοχές.

Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές ενημερώνονται για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).

Η Vodafone Ελλάδας

Η Vodafone Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα όλους τους συνδρομητές της, στις περιοχές της Λάρισας, της Ελασσόνας και του Τυρνάβου, που επλήγησαν από τον χθεσινό σεισμό, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για περισσότερη επικοινωνία.

Οι συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν στις περιοχές αυτές, θα έχουν στη διάθεση τους αυτόματα και δωρεάν για χρήση, απεριόριστα data για 15 ημέρες και συγκεκριμένα από σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021.

Όλοι οι συνδρομητές της Vodafone που κατοικούν στις περιοχές της Λάρισας, της Ελασσόνας και του Τυρνάβου θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση της προσφοράς αυτόματα με SMS στο κινητό τους. Η προσφορά θα ισχύει από τη στιγμή της ενημέρωσης μέσω SMS.

Επιπλέον, η Vodafone αναστέλλει τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των ανωτέρω πληγεισών περιοχών έως και τις 8 Μαρτίου 2021.

Η WIND Ελλάς

Η WIND Ελλάς, κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας στη Λάρισα και στην Ελασσόνα, ύστερα από τον σεισμό που έπληξε την περιοχή, ενημερώνει τους κατοίκους και συνδρομητές της, ότι βρίσκεται κοντά τους με δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας. Συγκεκριμένα σε όλους τους:

• πελάτες συμβολαίου κινητής WIND, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις καθώς και τους

• κατόχους καρτοκινητής WIND F2G ή κάρτας Q προσφέρεται από σήμερα και για εφτά (7) ημέρες, δωρεάν χρόνος ομιλίας 1500 λεπτών προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (κινητά και σταθερά) καθώς και 1.5GB.

Παράλληλα, η WIND σταμάτησε από την πρώτη στιγμή τη διαδικασία φραγής εισερχομένων/ εξερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου μέχρι τέλος Μαρτίου.

Τα καταστήματα της WIND στη Λάρισα, στην Ελασσόνα και στον Τύρναβο είναι στη διάθεση των συνδρομητών, δίνοντας άμεση προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και την κάλυψη των αναγκών όσων έχουν πληγεί από τον σεισμό. Επιπλέον, η WIND Ελλάς ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου έχει θέσει υπό 24ωρη παρακολούθηση την περιοχή για άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών θεμάτων, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί επιτόπια παρέμβαση.