Clubbing και επικίνδυνος συνωστισμός στον Περιφερειακό Γαλατσίου - Άνω Κυψέλης (vid & pics)

Προβληματίζει η εικόνα συνωστισμού και ξέφρενης διασκέδασης σε καθημερινή βάση που παρατηρείται σε συγκεκριμένο σημείο του Περιφερειακού Γαλατσίου - Άνω Κυψέλης.

Clubbing και επικίνδυνος συνωστισμός στον Περιφερειακό Γαλατσίου - Άνω Κυψέλης (vid & pics)

Ήδη από τα χρόνια της κρίσης τα νέα παιδιά είχαν δημιουργήσει αυτοσχέδιους χώρους διασκέδασης σε πλατείες αλλά και σε σημεία με θέα στο λεκανοπέδιο. Ώσπου ήρθε η καραντίνα λόγω κορονοϊού για να γιγαντωθεί η νέα τάση.

Τους τελευταίους μήνες σε συγκεκριμένο σημείο του περιφερειακού δρόμου που οδηγεί από το Άνω Γαλάτσι στην Άνω Κυψέλη παρατηρείται καθημερινά ένας εξωφρενικός συνωστισμός.

Αυτοκίνητα και μηχανές παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο, μικρές και μεγάλες παρέες νέων, χωρίς μάσκες και τήρηση μέτρων, ως επί το πλείστον, διασκεδάζουν με θέα το αττικό τοπίο και ένα μπουκάλι μπύρα ή άλλο ποτό στο χέρι, τσιγάρο, κουβεντούλα και μουσική στο διαπασών από τα ηχεία των αυτοκινήτων.

Οι νέοι της Αθήνας έχουν ανακαλύψει ένα υποκατάστατο ψυχαγωγίας μέχρι να παρέλθει η καραντίνα και οι οργανωμένοι χώροι διασκέδασης να ανοίξουν ξανά τις πύλες τους στο κοινό. Οι κάτοικοι βέβαια της γύρω περιοχής έχουν τις αντιρρήσεις τους καθώς οι νεαροί «πελάτες» του περιφερειακού έχουν μετατρέψει ένα κομμάτι του δρόμου σε πίστα ταχύτητας, θορυβώντας δαιμονισμένα όλες τις ώρες μέχρι τα ξημερώματα.

Αυτοκίνητα με τη μουσική στο τέρμα, εκκωφαντικές γκαζιές και επίδειξη σε ένα δρόμο επικίνδυνο, σε μια γειτονιά ανοχύρωτη. Προβληματίζει η καταστρατήγηση ωρών κοινής ησυχίας, ορίων ταχύτητας.

Νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας το τοπίο θυμίζει βομβαρδισμένο σκηνικό από τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους οι νεαρές παρέες...

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: